Monday, January 18, 2010

minah gatal yang telefonnya tak berfungsi diwaktu siang!

wa panas! sakit hati ! sedih! semua ada...nak kata wa ni jeles gegila takde ah...tapi i think she's too much!! melampau..! kang wa panggil dia bitch...terasa...japg org kata wa plak jahat..tapi kalau dah perangai cam tuh....what else can i call her... .an angel in disguise??

wa bukan apa..dah few times benda ni jadi..., kononnya tunang wa je la dahan dia nak mengadu nasib....ptuiii!!!! kalau ye pun ada masalah...call la cam siang2 ke...pepetang ke...ni tak...memalam bute..kul 2,3,4,5 pagi pun nak ganggu hidup orang lain...wa cam bengang gak ah! memula wa cam rasa tak best...wa pun dah suh tunang wa sound dia...kalau nak cakap sgt, jgn la call time2 yang memusykilkan....kalau betul urgent sangat, cakap je la....ni tak, 'u ngan farra ke?takpelah...i call u baack!' yang ni lagi takleh blah...call pukul 5 pagi pastu cakap...'eeh..sorry i mengigau la'...memula nak gelak pun ada...apa nye lawak kampung minah ni nak buat!! ntah apa2 punye mentaliti...wa nak tuduh dia bukan2 pun..wa bukan kenal sgt...tapi wa cam buat conclusion sendiri ah..dia ni memang perempuan tak paham bahasa and otak kampung!!

wa cam nak buat something je....i've already told my tunang...kalau minah kampung tu lelebih...wa tanpa segan silu je akan sound tepet! wa tak peduli...wa dah kasi muka..minah tu nak kawan ngan tunang wa...,wa sikit pun tak heran..,tapi minah tak sedar diri ni cam lelebih ah plak!

at first i thought i just wanna stay cool, lek lek je la....but i dont want to feel insecure and i dont want to have this syak wasangka feelings towards him...satu benda yang sangat tak best wa rasa...wa nak relationship wa smooth je...wa heran ah...kenapa ada manusia mcm ni?? for me la kan..bila dah jadi mcm ni...senang je, kalau dah tak paham bahasa sangat...wa terpaksa ah cakap the same languange as minah tu...just nak sedarkan minah tu! i just hope she's prepared for me..sbb wa sendiri pun cam horror dengan diri wa bila wa dah start benci orang......

so to you miss halina, good luck! there will be no talian hayat, definitely no a,b,c,d choice, no nothing. just be prepared to roll your bag out of my life! sayonara bitch!

lega!phewwwwwwww!

5 comments:

Linguitikus said...

OMG, right on, girl!!! I wish I had the guts to do that when I was going through something similar.

nur said...

well said beb!!! ;)

dA said...

Ouch. If I need to sound orang I panggil u k babe. :*

Julie Bakar said...

BEB!!!!!BRAVO@!!!! Gua suke gile beb....ni bukan perempuan tapi spesis betina sundal..hak orang lah yang dia orang nak..ada tu yang da ada sendiri punya pun nak menyundal lagi...ni mmg lagi teruk dari BITCH beb..no word can discribe no name for them..

Caca said...

baguih2 *clap* clap*...ingatkan u kata i sbb slalu tak answer call...