Wednesday, March 6, 2013

LOST



ARE YOU LOST?

Its been a while wa tak mem-blogging kan diri kan? Busy gila weih. Serious. Tak tipu. But really, who cares.

So, entry kali ni wa saja je nak kasi gempak letak gambar. huhuk!  Sebenarnya wa nak cerita skit pasal LOST. Dalam dunia ni ramai je yang slalu LOST. Tak kira la dalam apa bende yang korang buat pun. Kadang2 tengah bercakap ngan memember pun..kita boleh lost sekejap. Tul tak?

But yeah, se LOST mana pun kita, there's always a way to find the right way..kalau sesat, boleh cari map. boleh tengok signboard. Kalau lost tengah belajar, boleh rujuk balik buku. Kalau lost dalam bercinta, theres always friends or stranger  yang willing to give us advise mcm pakar. Kan?

So my point is, its normal to feel LOST or whatever, sebab yang penting kita tahu cari jalan keluar. Jangan nak terlampau emosi hokeh!

K lah, ekceli wa tengah bosan menunggu game MU vs REAL MADRID japgi nih.

So yeah, later!

Till i will blog again, which i dont know when.
BM

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)